Masoesa-Hindoestani (Hindoestaans gele rijstgerecht)

Masoesa-Hindoestani (Hindoestaans gele rijstgerecht)

Masoesa-Hindoestani (Hindoestaans gele rijstgerecht)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

15 minuten.

Ingrediënten

3 kopjes
Kotomisi Rijst
1/2 Madam Jeanette peper
Faja Lobi Masoesa-Alesie (roerbakmix)
eventueel: 3 theelepels Exotimex Knoflook
7 eetlepels olie
1 theelepel tomatenpuree
1/2 rode paprika
1/2 ui
100 gram doperwten
zout
2 takken selderij

Bereiden

Olie verhitten, ui, eventueel knoflook, en peper hierin lichtbruin fruiten; daarna doperwten en paprika toevoegen en enkele minuten roerbakken. Vervolgens 5 eetlepels Masoesa-Alesie (roerbakmix), selderij en de tomatenpuree hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. De rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking koken en hieraan toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Quorn, Gebakken Banaan, Zuurgoed, komkommer en taugé.
Variatietip: Serveer Masoesa-Hindoestani ook eens met Saté de Luxe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus